fredag, februari 27, 2009

Det sköna 90-talet.

Jag hatar listor. Men här kommer en i alla fall.

Temat är "10 sköna händelser under 90-talet". Placerade utom inbördes ordning. Fredrik och Henrik bakom spakarna, och sammanställer detta vid färd på tåget mot Linköping.

10. Såväl Fredrik som Henrik och Ola (och många fler) köper sig en MiniDisc istället för en Mp3-spelare, en pryl som var ute innan den ens var inne.

9. Fredriks jeansväst/mussepiggfrisyr-era inträffar och tar världen med häpnad, eller var det tvärtom?

8. Att röra Lars hår (frisyr) var lika med döden.

7. Alla minnesvärda fester utspelade sig på Tangogatan 12 i Rogers rum (Lars storebror). Rättelse, alla fester under detta årtioende utspelade sig på denna "förbjudna plats". I alla fall kändes det som så.

6. Fredrik dricker öl och gillar det. Vilket än idag är ett stort mysterium.

5. Henrik och Fredrik sitter i en bil med fula tjejer och får det påpekat att imman på rutan är lika med såkallad kåt-imma.

4. BF-killarna ägnade grupparbetestiden med att leka "kurra-gömma-med-knull". Staffan dominerade.

3. Henrik kastar om orden på mattelektionen och myntar det numera klassiska uttrtycket; "Hurru Ninna, kolla på min utlösning".

2. Lars har en minnesvärd fylla som slår till efter det att PDOL tagit slut (02:00), och släpar en trafik kon, sjunger Weezer och försöker ragga på tjejer.

1. Tv3 börjar sända tuttifrutti. Än idag kanske Sveriges bästa underhållningsprogram genom tiderna?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ett ord: Klockrent!

Anonym sa...

Tutti Frutti var det absolut bästa programmet som någonsin har visats slår Lets Dance och alla andra fummelsåpor med hästlängder.

Anonym sa...

Tutti Frutti var det absolut bästa programmet som någonsin har visats slår Lets Dance och alla andra fummelsåpor med hästlängder.